Priser

Alla priser är inkl. moms och i svenska kronor

Betalning

Förskott. Till bankgiro nr. 5329-4906 eller

Swish till 070 3607777 Leverans efter betalning

Enbart förskottsbetalning. På grund av oseriösa kunder så erbjuder vi enbart förskottsbetalning,

Vi skickar sms med bild på servetten när servetterna är klar, och då går det att skicka betalning om man inte gjort det tidigare.

Hämtning hos oss. Kunden hämtar varan själv. (pris exkl. frakt)

Leverans Med Posten eller Schenker. Leveranstid max 9 dagar.

I priset 320 kr för textsättning, foliering och frakt är frakten 70 kr.

OBS. Dessa 320 kr tas ut som avgift i kassan.

Beställning Allmänt.

Du måste vara 18 år för att göra en beställning, om inte krävs godkännande av förälder/vårdnadshavare.

När ni gjort er beställning kommer ni att få en bekräftelse via mail inom 48 timmar (om inte kontakta oss ).Det är viktigt att kolla detta mail för att se om beställningen är korrekt.

Ångerrätt

Distansavtalslagen: Enligt distansavtalslagen, som trädde i kraft 1 juni 2000, har du som privatperson rätt till 14 dagars ångerrätt. Det innebär att om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så har du rätt att byta varan eller få pengarna tillbaka inom 30 dagar efter vi mottagit varan i retur. Detta gäller endast om varan hålls i väsentligen oförändrat skick. Om det skulle visa sig att varan är använd eller är på något annat sätt förändrad från sitt nyskick så upphör rätten att ångra sig. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.